Nieuwsbrief 19 | 26 januari

Het zijn spannende weken voor onze groep 8. Nadat zij afgelopen woensdag hun laatste CITO toetsen hebben afgerond gaan ze komende week al de gesprekken in voor hun definitief schooladvies. Intussen hangt de muur naast hun lokaal vol met alle affiches van de Amsterdamse VO-scholen. Ook liggen er talloze flyers, folders en gadgets.

Langzamerhand wordt de overgang naar de middelbare school een waar PR-spektakel. Ook op de komende open dagen zal door de VO-scholen flink worden uitgepakt… blijf daar maar eens rustig onder als 11/12-jarige! Welke school ga je bezoeken? Waarom? Waar ga je op letten? Lukt het om door het PR circus heen de school echt te zien? Echt een opgave voor onze leerlingen en hun ouders.

Lees hier de volledige nieuwsbrief.